Workshop locatie
voor een dag

Toffe verlichting, geluidssysteem, een bar en een dansvloer… 
Bassment kan al uw workshops (ook overdag) hosten in de echte nachtclub omstandigheden!

DJ Workshop

Leer uw studenten om de perfecte overgang te maken, of een aantal oude funky lp's te grooven met uw crew. Bassment Utrecht biedt de perfecte omgeving voor (dagelijkse) elektronische muzieklessen en workshops

Danslessen

Altijd al een keer willen leren dansen? De naam zegt het al, geef danslessen op een dansvloer die geschikt is voor een klas van leerlingen. Bassment Utrecht biedt een verzameling van topkwaliteit verlichting en een creatieve omgeving voor een grote variëteit aan dansstijlen.

Cocktail cursussen

Heeft u altijd al cocktails willen leren maken? Dit is uw kans om Bassment Utrecht te huren voor een uitgebreide cocktailworkshop. We bieden een uiterst professionele bar instelling met de juiste tools om je eigen les te organiseren en al je vrienden te imponeren!

case study 4: dJ workshop


In juli
zijn we benaderd door een DJ-instructeur die op zoek was naar een geschikte omgeving om een van zijn DJ Masterclasses te geven.  Zie de after-class video hieronder, de cursus was een groot succes! Inderdaad, wat is nou een betere plek dan een echte discotheek om te oefenen met mixen op draaitafels?  

DJ hard, Go Pro! 

BOEK DE LOCATIE VOOR UW WORKSHOP

Neem contact met ons op voor uw wensen, wij zullen er spoedig op terugkomen

Close Menu