Houd uw eigen besloten evenementen hier!

Verjaardagen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeesten, privé groepen… voor al uw besloten evenementen van 20 tot 200 personen!

Verjaardagen

Als jouw verjaardagen steeds hetzelfde zijn, is het tijd om dit feestje eens groots aan te pakken! Vier de belangrijkste dag van je leven in Bassment, met een dik feest met al je vrienden voor een onvergetelijke nacht.

Vrijgezellen feestjes

Ga je binnenkort trouwen, maar je wil nog een keer goed los? Stel je voor dat je je leven als vrijgezel afsluit met het tofste feest van je leven. Bij Bassment kun je dat doen met je beste vrienden en alles wat je maar kan bedenken!

Bedrijfsfeesten

Maak indruk op uw grootste klanten, versterk de band met uw collega's of beloon uw team met een geweldig feest. In Bassment Utrecht kunt u het meest succesvolle bedrijfsevenement organiseren.
(dag en nacht)

Case Studie 3: Verjaardagsfeestje

Op 29 juni startte BASSMENT Utrecht officieel het seizoen met hun openingsfeest, waar de eigenaren al hun familie en vrienden uitnodigden voor de gekste verjaardag ooit!

Grappige outfits, verrassingsshots aan de bar, veel hits uit de jaren 90 en een fijne, intieme sfeer, Anita’s Verjaardag was een enorm succes!
En? Wanneer was jouw laatste gekke verjaardag? 

BOEK DE LOCATIE VOOR UW BESLOTEN-EVENEMENT

Neem contact met ons op voor uw wensen, wij zullen er spoedig op terugkomen

Close Menu