Boek onze locatie voor uw evenement

Creëer als kunstenaar de coolste publieke of besloten evenementen in Utrecht en maak ze een succes in Bassment! 

DJ's

Ben jij een jonge, getalenteerde DJ (of DJ Collective) die probeert om de top te bereiken? Bassment Utrecht biedt je een perfecte gelegenheid om jouw fanbase te laten groeien en op te treden in een superdikke discotheek met een capaciteit van maximaal 200 mensen.

Alle muzikanten

Alle beginnende artiesten hebben hulp nodig om hun carrière op gang te krijgen. Bassment Utrecht kan u de perfecte Club Vibe bieden, met een geweldige aanpasbare setting van muziek en verlichting. Een goede manier om uw vaste en potentiële fans te verleiden!

Andere artiesten

Wil je je talenten aan de hele wereld laten zien, maar je weet niet waar te beginnen? Dansvoorstellingen, kunsttentoonstellingen, rap battles, straatvoorstellingen... U zult verrast zijn door wat er kan gebeuren in Bassment Utrecht. Uw verbeelding is de grens. Daag ons uit!

Case studie: DJ Collective-Zaterdag Sound System

Zaterdag Sound System (ook bekend als zaterdag Events) is een hip hop, DanceHall, Urban & Afrobeats DJ Collective. Ze namen contact met ons op in augustus, op zoek naar een geweldige plek om een te gek feest te organiseren waar artiesten komen optreden.

Enkele dagen later was onze eerste samenwerking een set-up en twee weken later was het feest al een succes.  Goede ritmes, goede vibes, Ze vonden het zo leuk, dat ze terug komen voor een tweede editie in oktober. Bekijk het evenement op Facebook.

BOEK DE LOCATIE VOOR U OF UW ARTIEST

Neem contact met ons op voor uw wensen, wij zullen er spoedig op terugkomen

Close Menu