Uw studentenfeest in Bassment

Vier de mijlpalen van uw vereniging met de tofste feesten tot maximaal 200 gasten!

Studenten-verenigingen/ Corpora

Met professionele verlichting, ultramoderne DJ-apparatuur en geluidsinstallatie, 24-uurs licentie, gekwalificeerd beveiligingspersoneel en opgeleid personeel, kan Bassment Utrecht elk type studentenfeest hosten! Waar wacht je nog op?

Studie-verenigingen

Geef jouw studievereniging een nacht die je nooit zal vergeten door het evenement in Bassment te houden. Wij zorgen voor een complete club infrastructuur; De rest is aan jullie! Zorg samen met ons dat het feest een groot succes wordt!

Publieke of besloten feesten

Een openbaar feest waar iedereen met een geldig kaartje binnen komt is een fantastische manier om nieuwe studenten te ontmoeten. Echter, een feest waar alleen jouw vereniging met een geldig kaartje kan komen is de beste manier om af te spreken met je vrienden!

Case Studie: Besloten Feest Voor Studentenvereniging

In september zijn we gecontacteerd door een studentenvereniging die bekend staat als VVS Uranymus. We hebben voorgesteld om met hun een gekke “introparty” in Utrecht te geven. We hebben geen woorden (en zeker geen Foto’s) om u te vertellen hoe gek het was. Meer dan 150 studenten kwamen samen in Bassment, allemaal verkleed voor een waanzinnige dansavond.

Voor gasten onder de 18 is het feest net zo tof, maar dan uiteraard zonder alcohol, dankzij ons veiligheidspersoneel en opgeleid barpersoneel, die ervoor zorgen dat alles volgens de regels verloopt.

Tijd om te genieten van je studentenleven!  

BOEK DE LOCATIE VOOR UW STUDENTENVERENIGING

Neem contact met ons op voor uw wensen, wij zullen er spoedig op terugkomen

Close Menu